Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek

Fizetés, szállítás

A leadott rendeléseket országosan kiszállítjuk túrajárat keretében. A túrajáratok napi útvonalát a lenti térképen lehet megtekinteni. Budapest területére minden hétköznapon tudunk kiszállítani.


Tudnivalók

Beérkező megrendeléseket 14.00-ig dolgozunk fel minden hétköznap, a 14.00 után beérkező rendeléseket nem garantáljuk, hogy másnapi útvonalba be tudjuk illeszteni.

  • 0.-10.000 Ft között NINCS KISZÁLLÍTÁS
  • 10.001-20.000 Ft között 9.990 Ft kiszállítási díj
  • 20.001-50.000 Ft között 4.990 Ft kiszállítási díj
  • 50.001 Ft-tól 1.990 Ft kiszállítási díj

Egy megrendelésben szereplő tételeket, ha több címen kell lerakodni, címenként plusz 990 Ft rakodási díjat számítunk fel, függetlenül a rendelési értékhatártól. Amennyiben ilyenre van igénye kérjük jelezze megjegyzésben, vagy utólagos e-mail üzenetben elérhetőségeink egyikén.

Egyedi megrendelésnek minősül a több raklapos vagy hétvégi szállítás, ilyen igény esetén kérjük a logisztika@yankeehotdog.com címen jelezni ezt illetékes kollégánknak.

A rakodási díjak

A kiszállítás székesfehérvári telephelyről történik, a megrendelő üzlete, raktárának gépkocsival legjobban megközelíthető bejáratáig, maximum 50 méteres eltéréssel. Az esetlegesen belvárosi utcákban vagy gépjárművel nem megközelíthető üzleteknél, raktáraknál, a kiszállító gépjármű a szabályosan megközelíthető, lehető legközelebbi ponton adja át az árut.

A kiszállításnak nem része az emeletre, pincébe, hűtőgépbe, kereskedelmi egységbe, gyalogosan megközelíthető raktárakba való kézi rakodás!

Gépkocsivezetőknek feladata a szállítási címre való áru kiszállítása, az áru a szállító járműről való átadása.

Többnyire sok címet kell kiszállítaniuk, hosszú távra mennek, és sok km van még előttük, vagy mögöttük. Így tisztelettel megkérjük Önöket, hogy a feljebb is olvasható kiszállítási tudnivalókat tartsák be.

Természetesen számunkra fontos az Önök kiszolgálása, és hogy szolgáltatásunkkal meg legyenek elégedve, így a gépjárművezetőknek lehetővé tesszük, hogy segítségükre legyenek, és ezt ők szívesen meg is teszik.

Amennyiben igénybe veszik gépkocsivezetőink segítségét a kiszállítási feltételektől eltérő, az áru egyéb helyre való bepakolását, úgy azt térítési díj ellenében tudjuk vállalni, melynek mértéke 780 Ft + Áfa összeg. Szolgáltatásunk igénybevételét, rendelés leadásnál telefonon lehet jelezni, webes rendelés esetén, a két opció közül be kell jelölni, hogy kéri-e vagy sem a szolgáltatást. Amennyiben rendelés leadásnál nem jelezte a szolgáltatás igénybe vételét, és közben úgy alakult, hogy még is igénybe venné, úgy természetesen van rá lehetőség. Ebben az esetben a gépkocsivezető, rendelkezni fog egy nyomtatvánnyal, melyet mind két félnek alá kell írni, igazolva a rakodási szolgáltatás igénybevételét. Ezt a rakodási díjat, utólag kell megfizetni, a következő rendelés számláján lesz feltüntetve.

Kiszállítással való megrendelését leadhatja:
Legkésőbb, a kiszállítási napot megelőző munkanapon 8:00-14:00-ig.
Hétfői kiszállításokra pénteken 8:00-14:00-ig várjuk a megrendeléseiket.

A 14:00 óra után leadott rendeléseket már nem tudjuk másnap kiszállítani, csak a következő túrajárat alkalmával!

Amennyiben kérdése van a túrajáratokkal és a kiszállítással kapcsolatban, keresse logisztikus kollégánkat, Keserü Róbertet a +36-30-416-3620-es telefonszámon!

Fizetési lehetőségek

Utánvétel: Sofőrnek, áru átadáskor készpénzben történő kiegyenlítés

Átutalás: Előre vagy utólagosan történő számla kiegyenlítés

Készpénzzel vagy bankkártyával személyes átvételkor: Telephelyi átvétel esetén lehetőség van készpénzzel vagy bankkártyával történő kiegyenlítésre.

Bízunk a további sikeres együttműködésben!

Európai Uniós támogatásból megvalósuló fejlesztések