Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek

Fizetés, szállítás

A leadott rendeléseket országosan kiszállítjuk túrajárat keretében. A túrajáratok napi útvonalát a lenti térképen lehet megtekinteni. Budapest területére minden hétköznapon tudunk kiszállítani.

Június elsejével kezdődően Balatonra hétfői és csütörtöki napokon is szállítunk!


Tudnivalók

Beérkező megrendeléseket 14.00-ig dolgozunk fel minden hétköznap, a 14.00 után beérkező rendeléseket nem garantáljuk, hogy másnapi útvonalba be tudjuk illeszteni.

Saját söfőreinkkel történő kiszállítás:

 • 0.-20.000 Ft között NINCS KISZÁLLÍTÁS
 • 20.001-30.000 Ft között 9.990 Ft kiszállítási díj
 • 30.001-50.000 Ft között 4.990 Ft kiszállítási díj
 • 50.001 Ft-tól 1.990 Ft kiszállítási díj

GLS Futárszolgálattal történő kiszállítás:

 • 0-2 kg között 2.025 Ft
 • 2-3 kg között 2.258 Ft
 • 3-5 kg között 2.365 Ft
 • 5-10 kg között 2.506 Ft
 • 10-15 kg között 2.682 Ft
 • 15-20 kg között 2.880 Ft
 • 20-25 kg között 3.054 Ft
 • 25-30 kg között 3.305 Ft
 • 30-40 kg között 5.330 Ft

40 kg feletti csomag esetén a rendszer összeadja a megfelelő értékeket. Pl. 49 kg csomag = 40+9 kg árszabály, vagyis 5.330 Ft + 2.506 Ft = 7.836 Ft.

Egy megrendelésben szereplő tételeket, ha több címen kell lerakodni, címenként plusz 990 Ft rakodási díjat számítunk fel, függetlenül a rendelési értékhatártól. Amennyiben ilyenre van igénye kérjük jelezze megjegyzésben, vagy utólagos e-mail üzenetben elérhetőségeink egyikén.

Egyedi megrendelésnek minősül a több raklapos vagy hétvégi szállítás, ilyen igény esetén kérjük a logisztika@yankeehotdog.com címen jelezni ezt illetékes kollégánknak.

A rakodási díjak

A kiszállítás székesfehérvári telephelyről történik, a megrendelő üzlete, raktárának gépkocsival legjobban megközelíthető bejáratáig, maximum 50 méteres eltéréssel. Az esetlegesen belvárosi utcákban vagy gépjárművel nem megközelíthető üzleteknél, raktáraknál, a kiszállító gépjármű a szabályosan megközelíthető, lehető legközelebbi ponton adja át az árut.

A kiszállításnak nem része az emeletre, pincébe, hűtőgépbe, kereskedelmi egységbe, gyalogosan megközelíthető raktárakba való kézi rakodás!

Gépkocsivezetőknek feladata a szállítási címre való áru kiszállítása, az áru a szállító járműről való átadása.

Többnyire sok címet kell kiszállítaniuk, hosszú távra mennek, és sok km van még előttük, vagy mögöttük. Így tisztelettel megkérjük Önöket, hogy a feljebb is olvasható kiszállítási tudnivalókat tartsák be.

Természetesen számunkra fontos az Önök kiszolgálása, és hogy szolgáltatásunkkal meg legyenek elégedve, így a gépjárművezetőknek lehetővé tesszük, hogy segítségükre legyenek, és ezt ők szívesen meg is teszik.

Amennyiben igénybe veszik gépkocsivezetőink segítségét a kiszállítási feltételektől eltérő, az áru egyéb helyre való bepakolását, úgy azt térítési díj ellenében tudjuk vállalni, melynek mértéke 780 Ft + Áfa összeg. Szolgáltatásunk igénybevételét, rendelés leadásnál telefonon lehet jelezni, webes rendelés esetén, a két opció közül be kell jelölni, hogy kéri-e vagy sem a szolgáltatást. Amennyiben rendelés leadásnál nem jelezte a szolgáltatás igénybe vételét, és közben úgy alakult, hogy még is igénybe venné, úgy természetesen van rá lehetőség. Ebben az esetben a gépkocsivezető, rendelkezni fog egy nyomtatvánnyal, melyet mind két félnek alá kell írni, igazolva a rakodási szolgáltatás igénybevételét. Ezt a rakodási díjat, utólag kell megfizetni, a következő rendelés számláján lesz feltüntetve.

Kiszállítással való megrendelését leadhatja:
Legkésőbb, a kiszállítási napot megelőző munkanapon 8:00-14:00-ig.
Hétfői kiszállításokra pénteken 8:00-14:00-ig várjuk a megrendeléseiket.

A 14:00 óra után leadott rendeléseket már nem tudjuk másnap kiszállítani, csak a következő túrajárat alkalmával!

Amennyiben kérdése van a túrajáratokkal és a kiszállítással kapcsolatban, keresse logisztikus kollégánkat, Keserü Róbertet a +36-30-416-3620-es telefonszámon!

Fizetési lehetőségek

Utánvétel: Sofőrnek, áru átadáskor készpénzben történő kiegyenlítés

Átutalás: Előre vagy utólagosan történő számla kiegyenlítés

Készpénzzel vagy bankkártyával személyes átvételkor: Telephelyi átvétel esetén lehetőség van készpénzzel vagy bankkártyával történő kiegyenlítésre.

SimplePay online fizetés: A rendelés leadásakor kiegyenlíthető a megrendelés értéke a Simple OTP fizetési rendszerében.

Bízunk a további sikeres együttműködésben!