Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek

Hamburger elkészítése

Hamburger alapanyagok, tárolás, készítés, és javaslatok

  1. Hamburger zsemle
  2. Hamburger hús
  3. Dresszingek
  4. Savanyúságok
  5. Egyéb feltétek

Egy jó hamburger elkészítéséhez a fent felsorolt dolgokra van szükség, ebben segítünk eligazódni egy példa hamburgerrel.

Hamburger zsemlének használhatjuk a Lantmannen SE-125 terméket ami kb. 120 mm átmérőjű, szórt tetejű, egyszer vágott zsemle, súlya 90 gramm így önmagában a pékáru is laktató. A zsemlét fagyasztottan szállítjuk és tároljuk, azt a zacskóból kivéve felolvasztást követően azonnal lehet használni, de javasoljuk, hogy rostlapon kicsit pirítsuk meg a belső felületét, azzal adunk egy kis ropogósságot és plusz ízt.

A hamburger húsok közül választhatunk, hogy már készresütött vagy nyerset szeretnénk használni, előbbi a klasszikus héves, buszos, vonatos állomásos hamburgerező ízvilágot hozza, kellemes ízvilággal, gyors elkészítéssel, mivel csak melegíteni kell rostlapon, grillen, vagy mikrohullámú sütőben. A második opció a nyers húspogácsa, amik 86% feletti marhahústartalommal rendelkeznek, azzal egy szaftos, prémium hamburger ízvilágot lehet teremteni.

Ezeket követően jöhetnek a dresszingek amikből az általános ketchupmustármajonéz mellett elérhetőek egyéb BBQ vagy hamburgerszószok, a megfelelő dresszingek és azok mennyisége adják azt a plusz ízt ami szükséges a hamburger húsnak. Ezeken felül még a savanyúságok vannak, a klasszikus uborkacsalamádé, bátrabbaknak a jalapeno, vagy egy egyedi ízvilágot adó hagymalekvár.

Az igazán extra ízvilágot pedig lehetséges még fokozni sült baconnelsajtszósszal, és pirított hagymával.